Pukkipalvelu 2023

Vaasan metsäveikot ovat tiedettävästi yksi kaupunkimme suurimpia joulupukin välittäjiä. Joulupukkeja lippukuntamme on välittänyt jo yli 80 vuotta. Vuosittain vierailemme yli sadassa eri perheessä noin 12 aaton ahertajan ansiosta. Nämä ahertajat ovat korvaamattomia joulumielen tuojia ja yhdistyksemme ylläpitäjiä. Pukkipalvelu on nimittäin Vaasan Metsäveikkojen yksi tärkeimmistä varainhankintakeinoista. Tilaamalla pukin meiltä, tuet samalla vaasalaista partiotoimintaa.

Pukin varaaminen aaton ulkopuolella

Metsäviekkojen pukki on mahdollista tilata aaton ulkopuolellakin vierailemaan. Saatavuus ja hinnat sovitaan aaton ulkopuolisille vierailuille erikseen pääpukin toimesta.

Pukin varaaminen aatoksi 24.12.2023

Metsäveikkojen aaton pukkipalvelu ottaa aaton tilauksia vastaan lauantaista 9.12 klo 12 alkaen.

Pukkienvarausviikonloppuna 9.12. ja 10.12. klo 12-18 otamme aaton varauksi vastaan partiokololla osoitteessa Kauppapuistikko 16C (käynti Wasaborginkujalta) ja puhelimitse 050-3076892.

Suosittelemme paikan päällä käymistä, koska linja tulee olemaan ruuhkainen.

Myös varausviikonlopun jälkeen on mahdollista kysellä vapaita aaton vierailuaikoja puhelimitse, aina 23.12 asti.

 2023 tuotteet

 • Fyysinen vierailu perinteisesti sisällä tai pihalla. Hinta 60€ kesto noin 10-15min

Eteneminen varauksesta vierailuun:

 1. Varaa aika varauspalvelusta 9.-10.12. klo 12-18. Kysytään yhteystiedot sekä, toteutetaanko vierailu perinteisesti vai etänä.
 2. Vieraileva pukki soittaa henkilökohtaisesti varauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon ja sopii tarkemmin aaton vierailun kuviot (yleensä 20. – 22.12 päivien välillä).
 3. Jouluaatto. Pukki vierailee aattona 15 minuuttia sovittuna ajankohtana. Päivystysnumero (päivitetään sivustolle aatoksi) on auki mikäli tapahtuu jotain yllättävää
 4. Kun pukki poistuu vierailulta, maksetaan hänelle 60€ tasarahalla vaikkapa kirjekuoreen sujautettuna. Mikäli pukki on hoitanut vierailunsa hyvin, voi pukille antaa myös henkilökohtaista tippiä.

Käyttöohjeet

JOULUAATTO

Kannattaa pitää lapset poissa ikkunoista, vaikka pukkimme koittavatkin jättää peltiporonsa parkkiin piiloon.

Pukkimme eivät pelkää koiria, mutta moni koira riehaantuu kun näinkin erikoinen vieras saapuu taloon. Hurjat koirat kannattaa pistää erilliseen huoneeseen tai pitää kiinni.

Lahjat on hyvä olla ulko-oven ulkopuolella. Pukki nappaa edustavimman säkin itse, ja pyytää jotakuta auttamaan muiden lahjojen tuomisessa sisälle. On hyvä, jos tässä edustavimmassa säkissä on yksi lahja jokaiselle.

Voitte tulla pukkia vastaan, esim. roskienvientireissulla.

Mikäli pukki on yli 15min myöhässä, tai muita ongelmia ilmaantuu, soittakaa päivystysnumeroomme, joka päivitetään sivuille aatoksi.
Meillä on päivystys koko aaton ja pyrimme saamaan varapukin paikalle mahdollisimman pian.

VIERAILU

 • Pukkien syliin saa tulla istumaan, saa laulaa ja ottaa valokuvia.
 • Pukkimme eivät partateknisistä syistä juo tai syö mitään.
 • Pukki ei yleensä ehdi jakaa kaikkia lahjoja, jos niitä on paljon.
 • Vierailu kestää noin vartin.
 • Lähtiessä antakaa maksu käteisellä pukille huomaamattomasti kirjekuoressa esimerkiksi oven ulkopuolella.
 • Mikäli joulupukki on ollut mainio, voitte antaa hänelle tipin joka jää pukille itselleen.
 • Kannattaa ottaa lapset pois ikkunoista myös pukin vierailun jälkeen. Yleensä pukilla on kova kiire seuraavaan paikkaan ja saattaapa pistää juoksuksi.

Mikäli herää vielä kysyttävää pääpukki Juri vastaa mielellään. 044-0326343

Kiitämme nuorisotoiminnan tukemisesta!