Vaasan Metsäveikkojen Tuki ry

Vaasan Metsäveikkojen Tuki ry on perustettu 1959. Tuki tukee lippukunnan toimintaa sekä henkisesti, että aineellisesti. Tuen jäsenistö koostuu lippukunnan entisistä jäsenistä sekä poikien vanhemmista.  Maksaneiden jäsenien määrä on n. 300. Valtaosa jäsenistä on entisiä metsäveikkoja, jotka asuvat muualla kuin Vaasassa. Varoja toimintaansa Tuki saa mm. jäsenmaksuista ja lahjoituksista.

Jäsenmaksu on 25€. Jäsenenä saa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Metsäveikko-sanomat. Tuen jäsenyys on hyvä tapa pitää yhteyttä vanhaan lippukuntaansa. Ainaisjäseneksi voi myös liittyä.

AJANKOHTAISTA:

VUOSIKOKOUS 2020. Koska Korona, niin kokous on ma 24.8.2020 klo  19.00 partiokololla, Kauppapuistikko 16.

VUOSIKOKOUS  2019  – Johtokunnassa pientä vaihtuvuutta

Uusi tuen johtokunta valittiin vuosikokouksessa maaliskuussa 2018
Kokoonpano johtokunnassa on nyt seuraava:
Puheenjohtaja Jaakko Perttu
Markku Suoranta
Pekka Ketola
Esa Peltomäki
Asko Martikainen
Esa Hulkki
LPKJ Antti Karppi

INKEHA

Tuki on aloittanut keväällä 2017 mittavan  INKEHA- hankkeen,  Inkelinmaan leirialueen kehittämiseksi. Alueelle on saatu käyttöön sähköliittymä, porakaivo, ja uusi huoltorakennus.   2019 vuoden aikana valmiiksi saatiin uljas leirisauna- VEIKKOSAUNA. Alueen käyttömahdollisuudet parantuivat oleellisesti eri tapahtumien pitopaikkana.

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Kotiin tulleella kirjeellä, jossa on oma viitenumero jokaiselle jäsenelle. Jäsenmaksutili FI32 2447 1800 1269 76, Jos olet hukannut viitenumeron, voit laittaa viitteeksi 9991. Tällöin maksajaksi katsotaan laskun maksanut nimi. Jäsenmaksu on 25 euroa.

JOHTOKUNTA

Tuen JOHTOKUNTAAN eli hallitukseen kuuluvat  Markku Suoranta, Ilkka Lassila, Pekka Ketola, Esa Peltomäki, Jaakko Perttu, Esa Hulkki  ja LPKJ Miikka Rautavirta.

TOIMINTA

Partiomieskilta on tuen toimintaa jäsenilleen. Siitä lisää sivulla partiomiehet.

LIITTYMINEN TUKEEN

Lisätietoja tuen jäsenyydestä saat  Markku Rintaselta, tai Jaakko Pertulta.
Voit myös liittyä Vaasan Metsäveikkojen Tuki ry:seen ilmoittamalla yhteystietosi s-postiin vmv@netikka.fi

Vaasan Metsäveikkojen tuki ry:n säännöt PDF

AVUSTUKSET

Tuen alaisuudessa toimii mm. Köksän rahasto, josta 14-24v. vuotiaat Metsäveikot voivat hakea avustusta erityisesti ulkomaille suuntautuviin partiomatkoihin.

Tukea vähävaraisten poikien peruspartiotoimintaan myöntää Tuen hallitus. Ota yhteyttä tuen puheenjohtaja Jaakko Perttuun tai lippukunnanjohtaja M Rautavirtaan.

tuki