Vaasan Metsäveikkojen Tuki ry

Vaasan Metsäveikkojen Tuki ry on perustettu 1959. Tuki tukee lippukunnan toimintaa sekä henkisesti, että aineellisesti. Tuen jäsenistö koostuu lippukunnan entisistä jäsenistä sekä poikien vanhemmista.  Maksaneiden jäsenien määrä on n. 300. Valtaosa jäsenistä on entisiä metsäveikkoja, jotka asuvat muualla kuin Vaasassa. Varoja toimintaansa Tuki saa mm. jäsenmaksuista ja lahjoituksista.

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Metsäveikko-sanomat. Tuen jäsenyys on hyvä tapa pitää yhteyttä vanhaan lippukuntaansa. Ainaisjäseneksi voi myös liittyä.

AJANKOHTAISTA:

- Päivitetty 25.5.2021 -

Uusi tuen johtokunta valittiin vuosikokouksessa 2021
Kokoonpano johtokunnassa on nyt seuraava:
Jaakko Perttu
Mikko Sillander
Matti Puska
Tommi Kippola
Teemu Malinen
Miikka Rautavirta
Antti Karppi

INKEHA

Tuki on aloittanut keväällä 2017 mittavan  INKEHA- hankkeen,  Inkelinmaan leirialueen kehittämiseksi. Alueelle on saatu käyttöön sähköliittymä, porakaivo, ja uusi huoltorakennus.   2019 vuoden aikana valmiiksi saatiin uljas leirisauna- VEIKKOSAUNA. Alueen käyttömahdollisuudet parantuivat oleellisesti eri tapahtumien pitopaikkana.

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Kotiin tulleella kirjeellä, jossa on oma viitenumero jokaiselle jäsenelle. Jäsenmaksutili FI32 2447 1800 1269 76, Jos olet hukannut viitenumeron, voit laittaa viitteeksi 9991. Tällöin maksajaksi katsotaan laskun maksanut nimi.
Jäsenmaksu on 30 euroa ja opiskelijalle 15 euroa.

JOHTOKUNTA

Puheenjohtaja
Jaakko Perttu puh 050-4107948

Taloudenhoitaja & jäsenrekisteri
Mikko Sillander

Matti Puska

Tommi Kippola

Teemu Malinen

Miikka Rautavirta 0500-161669
miikka.rautavirta@partio.fi

Lippukunnanjohtaja
Antti Karppi
045-1547951
lpkj@vaasanmetsaveikot.fi

TOIMINTA

Partiomieskilta on tuen toimintaa jäsenilleen. Siitä lisää sivulla partiomiehet.

LIITTYMINEN TUKEEN

Lisätietoja tuen jäsenyydestä saat tuen puheenjohtajlta tai jäsenrekisterinhoitajalta.

Vaasan Metsäveikkojen tuki ry:n säännöt PDF

AVUSTUKSET

Tuen alaisuudessa toimii mm. Köksän rahasto, josta 14-24v. vuotiaat Metsäveikot voivat hakea avustusta erityisesti ulkomaille suuntautuviin partiomatkoihin.

Tukea vähävaraisten poikien peruspartiotoimintaan myöntää Tuen hallitus. Ole yhteydessä, joko tuen puheenjohtajaan  tai lippukunnanjohtajaan.

tuki