Koskön maja

MAJA_VUOROT_KEVÄT_24

Likoskoppukunnalla on retkeilymaja lähellä Vaasaa Mustasaaren kunnan alueella. Maja vihittiin käyttöön syyskuussa 2001.

Koskön maja on rakennettu meren rannalle lippukunan retkeilyalueelle. Majan ympäristö tarjoaa mainiot mahdollisuudet retkeilyyn niin vartioille, sudenpennuille kuin vaeltajillekin.

Majan alueen itäosa ja ns. palloniemen alue on muuttunut lokakuussa 2009 LUONNONSUOJELUALUEEKSI. Puiden kaataminen ja ottaminen alueelta on kielletty.

Välittömästi majaa ympäröivän retkeilyalueen pohjoispuolella sijaitsee lippukunnan omistama Inkelinmaan leirialue.

Majalle on syyskussa 2008 hankittu vartioiden käyttöön LOKARI 385 soutuvene.

Majan isäntänä toimii Rolf Puska puh: 0500-162211.

Majalle kulkeminen:vene

Majalle menevä liikenne kulkee metsätien kautta. Metsätien alussa on puomi, jonka avaimen saa majanavaimen lainauksen yhteydessä. Kaikki moottoriajoneuvot tulee jättää parkkipaikalle. Parkkipaikalta lähtee naapurin tie ja siitä sitten vasemmalle polku majalle. Polku kulkee ns. tieoikeuslinjaa pitkin, jotenka polkua voidaan parantaa ja tasoittaa tilanteen niin vaatiessa.


Huoltoa varten tulee tie Inkelinmaan puolelle. Tie päätty Inkelinmaalla rantaan, joten sen kautta voi kuljettaa tavaraa majalle venekuljetuksina.

AJO-OHJE MAJALLE / INKELINMAAN LEIRIALUEELLE:

Reittiopastus Vaasasta leirialueelle Google Mapsilla tästä linkistä.

Vaasasta Botniahallille ja risteyksestä vasemmalle Karperööhön. Karperön kaupalta kohti Koskön kylää. Koskön kylässä Koivulahdentien ja Furuholmvägenin risteyksestä vielä suoraan n. 2,5 km jolloin käännytään vasemmalle menevälle metsätielle, heti alussa on puomi. Puomilta ajetaan kartan mukaisesti parkkipaikalle.

inkeli_kartta

MAJAN VARAUSKALENTERI