Kolo

Kokous 10 paketti. Jokaiselle oma pöytä

Lippukunnan kookoontumistila, eli kolo löytyy osoitteesta Kauppapuistikko 16 C, 65100 Vaasa. Kolo sijaitsee siis aivan kaupungin keskustassa lähellä kaupungin lukioita ja toria.

Kolossa on yksi tilava kokoontumissali, jossa sudenpennut pitävät kokouksiaan ja jossa pidetään myös lippukunnan yhteiset tilaisuudet. Salissa on istumapaikkoja 50-80 henkilölle järjestelyistä riippuen.

Salin toisessa päässä on keittiö, joka palvelee hyvin eri tilaisuuksien huoltamista ja toimisto. Toisessa päässä on perinnehuone, jossa sijaitsee valokuva-arkistot yms. perinne materiaali. Huoneessa voi myös kokoustaa pienryhmät.

Vartioiden käytössä on lisäksi kaksi kokoushuonetta, joiden sisäänkäynti on omalta käytävältä.

Sisäänkäynti kololle: Kauppapuistikon ja Raastuvankadun välissä sijaitsevan palokujan kautta. Palokujalle pääsee autolla Rauhankadulta. Myös sisäpihalta C-rapusta pääsee, mikäli on tarvetta.

 

Kokoustilaa vuokrataan

Partiolippukunta Vaasan Metsäveikot ry:n kokoontumistilat partiokololla Vaasan keskustassa ovat vuokrattavissa, kun salissa on vapaata omasta käytöstämme. Sopivat tilat yhtiö- ja vuosikokouksiin, syntymäpäiviin, koulutuspäiviin tms. tilaisuuksiin.
Salissa on 10 pöytää istuimineen, videotykki ja tussitaulu käytettävissä. Kalustoa voidaan järjestellä toiveiden mukaan, pitkiin pöytiin tai pulpettimallin. Pirttipenkkien tilalle löytyy myös vaihtoehtona irtotuoleja. Selkänojapaikkoja on saatavissa n. 40 henkilölle
Kokouskahvit onnistumme järjestämään jopa 60 henkilölle helposti omalla astiastollamme. Kaikkiin tapahtumiin nimeämme oman isännän partiolaisista, joka hoitaa järjestelyt ja tarjoilut paikan päällä.

Osoite: Vaasan Metsäveikot ry, Kauppapuistikko 16 C, 2.krs, sisäpihalta sisään.

Hinnasto 2023
Kokoustila. Salivuokra päivä- tai iltatapahtuma max. 3h 50,00€
Kokoustila. Salivuokra päivätapahtuma 3-12h 80,00€
Tarjoilut sopimuksen mukaan.

Valmispaketit:
Sisältää kokoustilan käytön sekä tarjoilun: Vichy, kahvi tai tee ja pulla / hlö.
Kokouspaketti 6, 6 henkilön paketti 62,00€
Kokouspaketti 10, 10 henkilön paketti 70,00€
Lisätarjoilut 4€/hlö.

Varaukset ja tiedustelut
sähköpostitse: kolo@vaasanmetsaveikot.fi
Laskutus tapahtuu PDF laskulla sähköpostitse tai paperisena kirjeitse.
Laskutuslisä kirjeestä on 4,00 euroa.

 

Linkki kolon salin varauskalenteriin.

 

Vapaat ajat ovat nähtävissä kalenterista:

Linkki kolon salin varauskalenteriin.