Pukkipalvelu 2021

Vaasan metsäveikot ovat tiedettävästi yksi kaupunkimme suurimpia joulupukin välittäjiä. Joulupukkeja lippukuntamme on välittänyt jo yli 80 vuotta. Vuosittain vierailemme yli sadassa eri perheessä noin 12 aaton ahertajan ansiosta. Nämä ahertajat ovat korvaamattomia joulumielen tuojia ja yhdistyksemme ylläpitäjiä. Pukkipalvelu on nimittäin Vaasan Metsäveikkojen yksi tärkeimmistä varainhankintakeinoista. Tilaamalla pukin meiltä, tuet samalla vaasalaista partiotoimintaa.

Pukin varaaminen 2021

Aaton päivystysnumero hätätilanteissa: 045-154 7951

Jälleen tulee joulu. Metsäveikkojen aaton pukkipalvelu ottaa tilauksia vastaan 11.12. ja 12.12. klo 10-18 partiokololla osoitteessa Kauppapuistikko 16c (käynti Wasaborginkujalta) ja puhelimitse. Huom! Paikkojen täyttymisen takia ajanvaraus kyselyt sunnuntaina 12.12 numeroon 044-0326 343 (pukitusvastaava Juri Siljamäki)!

Huomio! Koska pukkiajat alkavat olemaan hyvin täynnä sunnuntaina ei enää päivystystä kololla! Etäpukille löytyy vielä enemmänkin aikoja ja perinteisellä vierailulla käyville pukeille pääsääntöisesti enää ennen klo. 15, sekä jälkeen klo. 19 aikoja!!! Tiedustelut numeroon 044-0326 343 tai s.postilla juri.siljamaki@gmail.com

Pukkeja on liikkeellä hyvin vähän tänä vuonna, joten olethan liikkeellä hyvissä ajoin!

Tarjoamme jälleen tänä vuonna etäpukkipalvelua. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pukki soittaa videopuhelun korvatunturilta, johon perheenne voi osallistua kotisohvalta tai vaikka karibian lämmöstä. Etävierailut toteutetaan Google Meet palvelua käyttäen siten, että saatte linkin sähköpostiinne jossa pukki odottaa sovittuna aikana. Videopuhelun linkin voi jakaa perheen muille jäsenille, jotka haluatte samaan puheluun.

 2021 tuotteet

 • Fyysinen vierailu perinteisesti sisällä tai pihalla. Hinta 60€ kesto noin 15min
 • Etävierailu. Hinta 30€ kesto noin 10min

Eteneminen varauksesta vierailuun:

 1. Varaa aika varauspalvelusta 11.-12.12.2020 klo 10-18. Kysytään yhteystiedot sekä, toteutetaanko vierailu perinteisesti vai etänä.
 2. Vieraileva pukki soittaa henkilökohtaisesti varauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon ja sopii tarkemmin aaton vierailun kuviot (yleensä 20. – 22.12 päivien välillä).
 3. Jouluaatto. Pukki vierailee aattona 15 minuuttia sovittuna ajankohtana. Päivystysnumero (045-154 7951) on auki mikäli tapahtuu jotain yllättävää
 4. Kun pukki poistuu vierailulta, maksetaan hänelle 60€ tasarahalla vaikkapa kirjekuoreen sujautettuna. Mikäli pukki on hoitanut vierailunsa hyvin, voi pukille antaa myös henkilökohtaista tippiä.

Etäpukki ohjeet:

 1. Varaus toteutetaan tavallisesti.
 2. Etäpukki soittaa annettuun numeroon etukäteen ja käy läpi tekniset seikat.
 3. Keikaista laitetaan teille sähköpostilla lasku n. viikon jälkeen.

Käyttöohjeet

JOULUAATTO

Kannattaa pitää lapset poissa ikkunoista, vaikka pukkimme koittavatkin jättää peltiporonsa parkkiin piiloon.

Pukkimme eivät pelkää koiria, mutta moni koira riehaantuu kun näinkin erikoinen vieras saapuu taloon. Hurjat koirat kannattaa pistää erilliseen huoneeseen tai pitää kiinni.

Lahjat on hyvä olla ulko-oven ulkopuolella. Pukki nappaa edustavimman säkin itse, ja pyytää jotakuta auttamaan muiden lahjojen tuomisessa sisälle. On hyvä, jos tässä edustavimmassa säkissä on yksi lahja jokaiselle.

Voitte tulla pukkia vastaan, esim roskienvientireissulla.

Mikäli pukki on yli 15min myöhässä, tai muita ongelmia ilmaantuu, soittakaa päivystysnumeroomme 045-154 7951.
Meillä on päivystys koko aaton ja pyrimme saamaan varapukin paikalle mahdollisimman pian.

VIERAILU

 • Pukkien syliin saa tulla istumaan, saa laulaa ja ottaa valokuvia.
 • Pukkimme eivät partateknisistä syistä juo tai syö mitään.
 • Pukki ei yleensä ehdi jakaa kaikkia lahjoja, jos niitä on paljon.
 • Vierailu kestää noin vartin.
 • Lähtiessä antakaa maksu käteisellä pukille huomaamattomasti kirjekuoressa esimerkiksi oven ulkopuolella.
 • Mikäli joulupukki on ollut mainio, voitte antaa hänelle tipin joka jää pukille itselleen.
 • Kannattaa ottaa lapset pois ikkunoista myös pukin vierailun jälkeen. Yleensä pukilla on kova kiire seuraavaan paikkaan ja saattaapa pistää juoksuksi.

Mikäli herää vielä kysyttävää pääpukki Juri vastaa mielellään. 044 0326343

Kiitämme nuorisotoiminnan tukemisesta!